FRI FRAKT! Du kan betale med VIPPS, Visa eller Mastercard.Beate Davik Larssen

Publisert av Dingsebua redaksjon den

Via denne linken kan du handle i nettbutikken med rabattkoden til Beate. Den legger seg automatisk til i handlekurven...

- Min interesse for friluftsliv startet når jeg var fire år. Pappa arrangerte kanoturer hvert år der vi padlet til øyer å campe på. Vi var der alltid i tre dager og jeg ble fort bitt av basillen. Han lærte meg det jeg kan om friluftsliv og fiske. Siden den gang har interessen bare vokst mer og mer med årene. Jeg er utrolig glad for at han tok meg med så mye ut i naturen.

Jeg har alltid vært glad i dagsturer. Det er det jeg har gjort mest. Jeg elsker også å sove ute, så når jeg blir litt tøffere på å ligge i telt alene blir det forhåpentligvis litt flere overnattingsturer.

Jeg husker spesielt godt en tur jeg var på i 2019 til Reindalsseter i Tafjordfjella. Vi fikk oppleve svært vakker og uberørt natur. Store fossefall, turkise vann og tåke som lagde trollsk stemning. På den turen fikk jeg virkelig bruk for alt i sekken som andre på turen kanskje syns var unødvendig. Gnagsårplaster? Jeg hadde til hele gjengen. Ekstra sokker? Det har jeg og. Støttebandasje? Ingen problem, det har jeg! Det var en lang tur på 1.6 mil, men vel verdt alle skritt.

 • Bosted: Trondheim
 • Instagram: @friluftslykke
 • Favoritt turområde: Mine favoritter befinner seg på snaufjellet, gjerne med god utsikt og et fiskevann tilgjengelig. Et område i Norge jeg har en svakhet for er Sunnmøre som har spektakulær natur og mektige fjell.
 • Må ha i sekken: Jeg har alltid med meg en førstehjelpspakke.
 • Rabatkode: rab15bdl

  0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres