FRI FRAKT! Du kan betale med VIPPS, Visa eller Mastercard.Birgitte Fjalestad

Publisert av Dingsebua redaksjon den

Via denne linken kan du handle i nettbutikken med rabattkoden til Birgitte. Den legger seg automatisk til i handlekurven...

- Jeg har alltid vært interessert i friluftsliv og hvis jeg spoler tilbake til barneskolen, var naturfag og turer til gapahukene i nærområdet favorittene. Jeg er oppvokst på landet og har hatt naturen som min nærmeste nabo. Jeg er oppvokst i en stor familie, der vi har tilbrakt mye av tiden vår sammen ute i naturen. Jeg er også svært interessert i jakt og fiske, og holder på med dette hele året.

Jeg er utdannet barnehagelærer og under studiet var det mye lære om naturens mangfold og det å ta vare på naturen. Bacheloroppgaven min handlet derfor om bærekraftig utvikling og viktigheten av å ta vare på naturen, også for de som kommer etter oss.

Mine favoritturer er de litt lengre turene på sommeren som må planlegges godt. De siste årene har vi feriert på Hardangervidda og i Femundsmarka.
Om jeg måtte velge mellom dagstur, en natt eller lengre tur blir det definitivt lengre turer. Da har man god tid til å nyte, slappe av og dra nytte av naturen som ved for eksempel fiske.

Turen til Femundsmarka nasjonalpark med min samboer og drever er min beste turopplevelse hittil. Vi fikk smake på naturens krefter med regn, overskyet, vind og sol om hverandre hele turen. Vi fikk begge våre første harr, og vi måtte følge kart og kompass godt ettersom vi valgte å gå på utsiden av merket sti. Det er noe helt spesielt med uberørt natur.

  • Bosted: Vegårshei, Agder
  • Instagram: @birgittefjalestad
  • Favoritt turområde: Jeg kan ikke velge et spesielt område i Norge jeg liker best. Jeg syntes at hver sin kant har hver sin sjarm. Hvert år har vi som regel en tur til Vestlandet, så Sogn og Fjordane er absolutt en av favorittene.
  • Må ha i sekken: En ting jeg alltid MÅ ha i tursekken er kaffe. En dag uten kaffe er en dag uten mening. Kaffekanna må være med på tur om det er i skogen eller ved vannkanten på fisketur.
  • Rabattkode: 20bf

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres