FRI FRAKT! Du kan betale med VIPPS, Visa eller Mastercard.Elin Christin Hansen

Publisert av Dingsebua redaksjon den

Via denne linken kan du handle i nettbutikken med rabattkoden til Elin Christin. Den legger seg automatisk til i handlekurven...

- Jeg er oppvokst på en liten øy som heter Vengsøy i Troms, og foreldrene mine har tatt meg med på turer og teltturer siden jeg var liten. Etter en liten pause fra jeg var 15 til 20, tok jeg som 20-åring opp interessen for friluftsliv etter jeg fikk min første hund. Siden har interessen bare økt!

Jeg digger fisketurer, teltturer og fjellturer. Og egentlig alle turene med hunden eller sønnen min. Men det beste jeg vet er å campe på en middels høy fjelltopp en helg, og gå på de litt større toppene i nærheten.

Jeg tror ikke at jeg klarer å velge en tur jeg husker spesielt. Jeg har hatt flere idylliske teltturer på høsten med bål og stjernehimmel. Magisk!

  • Instagram: @elin.ch
  • Bosted: Tromsø
  • Favoritt turområde: Senja og Vesterålen.
  • Må ha i sekken: Sovemaske til lyse netter om sommeren.
  • Rabattkode: rab15ech

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres