FRI FRAKT! Du kan betale med VIPPS, Visa eller Mastercard.Hengekøyevenninner

Publisert av Dingsebua redaksjon den

Via denne linken kan du handle i nettbutikken med rabattkoden til Hengekøyevenninner. Den legger seg automatisk til i handlekurven...

- Vår felles interesse for turer med hverandre oppstod for ca 1,5 år siden. Da hadde vi allerede jobbet sammen noen år, men vi kjente hverandre ikke så veldig godt. Helt tilfeldig og veldig spontant endte vi opp med å dra på en overnattingstur med hengekøye sammen. Vi kom lett i prat og turen ga mersmak, og etter den tid har det blitt mange turer og ikke minst et god vennskap.

Favoritt turene er vel egentlig når vi kan reise litt lenger avgårde og oppdage nye steder med annerledes natur enn hva vi er vant til, for eksempel når vi har funnet oss et sted hvor vi våkner opp til en spektakulær utsikt.

Men som travle småbarnsmødre er det ikke like ofte vi får til å reise langt, og vi stortrives med turer i nærområdet, gjerne langt til skogs, ved et vann, eller steder med utsikt.

Dagsturer er alltid fint og både stormkjøkken og køyer er ofte med på de og, men det aller beste er overnattingsturene med sene kvelder, tid til å lage god mat og skravling rundt bålet før vi kryper fornøyde til køys. I en hektisk hverdag blir det mest dagsturer eller turer med en natts overnatting i nærmiljøet.

I sommerferien var vi på mye turer, men for det meste hver for oss, så første turen vi hadde sammen igjen, var en veldig fin tur vi kan leve lenge på. Vi fikk lånt oss en båt og rodde ut til ei øy. Hadde øya for oss selv, og var så heldige med været! Endelig kunne vi fyre opp bål, stjernehimmelen var fantastisk og med en nydelig måne som lyste opp. Lagde oss god mat på primusen, lo, skravla og hadde det helt topp. Det å komme seg litt vekk og ta en pause fra hverdagagen, kjenne på roen vi får ute i naturen, gir oss en veldig glede og skikkelig påfyll!

  • Bosted: Fetsund/Aurskog
  • Instagram: @hengekoyevenninner
  • Favoritt turområde: Vi er begge veldig fascinert av Vestlandet med sin ville natur. Høye fjell og grønne vann. Telemark er vi også enige om at er veldig fint, og begge har vi en drøm om å komme oss på tur til Lofoten!
  • Må ha i sekken: Varmeflaske er et must på overnattingsturene våre! Holder oss gode og varme i alle slags vær, natten gjennom!
  • Rabattkode: 20hkv

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres