FRI FRAKT! Du kan betale med VIPPS, Visa eller Mastercard.Ida Vikingstad

Publisert av Dingsebua redaksjon den

Via denne linken kan du handle i nettbutikken med rabattkoden til Ida. Den legger seg automatisk til i handlekurven...

- Min interesse for friluftsliv startet for fullt i 2015 da jeg utvekslet til Svalbard gjennom studier. Å gå tur i det mektige landskapet, streve seg opp snø- og iskledde fjell og kjenne hvordan kroppen reagerer i bitende kulde, gir både mestringsfølelse og gode minner.
Med årene har jeg blitt mer en livsnyter, og foretrekker derfor enkle og korte turer i hverdagen i skog eller i kajakk der maten lages på stormkjøkkenet og nytes sammen med gode turvenner. Lengre turer og en natt i naturen blir gjennomført sjeldnere, men blir da satt ekstra pris på. Jeg håper å kunne nyte nordlyset fra hengekøya eller teltåpningen en vinterkveld i nær framtid.
Med årene har det blitt mange fine turminner, men en tur jeg husker spesielt godt var en tur på Svalbard en dag det var minus 40 grader. Vannet i vannflaska frøs, pålegget på nista frøs og håret frøs fast i balaklavaen. Å prøve å spise knekkebrød når nasen også er gjennomfrosset endte med at smulene føk ut når jeg prøvde å puste. Jeg ble ikke akkurat mett. Alt dette ble glemt da vi kom til toppen av fjellryggen, og kunne kikke over kanten og se sola som vi ikke hadde sett på to måneder.

  • Bosted: Haugesund
  • Instagram: @skogskokken
  • Favoritt turområde: Norge er et fantastisk land å gå tur i, og det er derfor vanskelig å velge ut et område jeg liker best når jeg har så mye igjen på lista å oppdage. Det viktigste for meg er å skape gode minner mens jeg leter etter en favoritt.
  • Må ha i sekken: Stormkjøkkenet og turkoppen er noe jeg alltid pakker med meg i sekken uansett hvor kort eller lang turen er. Det gjør turen ekstra koselig!
  • Rabattkode: 20iv

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres