FRI FRAKT! Du kan betale med VIPPS, Visa eller Mastercard.Katrine og Pål Bjellhansen

Publisert av Dingsebua redaksjon den

Via denne linken kan du handle i nettbutikken med rabattkoden til ViHarDetBestUte. Den legger seg automatisk til i handlekurven...

- Vi er begge vokst opp med turer i skog og mark. Ferier har vært mye til fjells og rundt i Norge. Dette ville vi føre videre til våre barn. De ble tidlig tatt med på telttur og fisketurer, og vi finner alle roen når vi er på tur.
Favoritturene er de enkle turene i nærområdet med bål, kaffe og mat. Eller de turene der vi alle fire er med og planlegger ruten vi skal gå, og hvor vi skal campe.

En tur vi husker godt er da jentene hadde bestemt at vi skulle overnatte ved en fantastisk strand, og det tok to timer å kjøre for denne ene overnattingen. Da vi kom dit lå hele stranden under vann. Vi ble enige om å gå litt oppover heia for å se etter et annet sted, og etter noen kilometer åpnet det seg en fantastisk plass med nydelig utsikt og blomster i alle regnbuens farger, masse bær og noen flotte små gamle hus. Denne turen ble en av de vi husker aller best.

Turene våre varierer fra enkle turer i nærområdet med bær- og sopplukking, til toppturer for mestring og overnattings turer med en eller flere netter. Vi liker variasjonen.

  • Bosted: Oslo
  • Instagram: @vihardetbestute
  • Favoritt turområde: Hytta i Hallingdal og området der, og generelt fjellet liker vi veldig godt. Østmarka utenfor Oslo er alltid en vinner. I sommer har vi kjørt Helgelandskysten, og det ga mersmak.
  • Må ha i sekken: Kaffekjelen (for å varme vannet til mat, drikke og varmeflasker) og hengekøye (for avslapping, husking og lek).
  • Rabattkode: rab20bu

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres