FRI FRAKT! Du kan betale med VIPPS, Visa eller Mastercard.Renate Klavenes

Publisert av Dingsebua redaksjon den

Via denne linken kan du handle i nettbutikken med rabattkoden til Renate. Den legger seg automatisk til i handlekurven...

- Min interesse for friluft har alltid vært mitt hjerte nær, da jeg i ung alder startet i speideren fant jeg fort ut at dette var min arena jeg likte å være i. Men det har i mitt voksne liv blomstret ennå mer opp da jeg har mulighet til å dra til steder jeg aldri har vært å utforske disse.

Turer i marka med enten hengekøye eller telt er noen av mine favoritter, gjerne også hvor jeg kan gå til steder jeg aldri har vært, men også kjente plasser (man finner alltid nye gleder med samme plassen). Å gå på toppturer med jentegjengen er også et stort høydepunkt i min turhverdag.

Det beste jeg vet er å være på lengre turer, men da jobb enkelte ganger ikke gjør dette mulig kan det fort kun bli en natts overnatting i nærmarka. Jobber jeg sent så prøver jeg å komme ut oftest mulig på dagsturer. Men min favoritt er nok turer over lengre tid.

Min første tur til Blefjell er en tur jeg husker godt. Vi gikk og gikk i mange høydemeter langt innover fjellet for å finne den perfekte plass, men fant den ikke før vi neste dag oppdaget at det kun var over neste fjellknaus.

  • Bosted: Sandefjord
  • Instagram: @renateklavenes
  • Favoritt turområde: Det er flere plasser i Norge som jeg liker godt. Spesielt Jotunheimen syns jeg er vakkert. Men har som mål fremover å utforske mer som f.eks stølsheimen, Skarvheimen, Femundsmarka og Rondane.
  • Må ha i sekken: En ting jeg alltid pakker i sekken.. Hmm, det er vanskelig for jeg skulle så gjerne ramset opp iallefall fem ting.. haha.. Men om jeg kun skal nevne EN så må det være LED-lysene mine, jeg syns det ufattelig koselig å ligge i køya eller teltet å ha koselig rundt meg, blir på en måte som mitt lille drømmested uansett hvor jeg er. Dette hjelper meg også da jeg er litt mørkredd så tryggheten blir større.
  • Rabattkode: rab15rk

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres