FRI FRAKT! Du kan betale med VIPPS, Visa eller Mastercard.Therese Husvik

Publisert av Dingsebua redaksjon den

Via denne linken kan du handle i nettbutikken med rabattkoden til Therese. Den legger seg automatisk til i handlekurven...

- Min interesse for friluftsliv har alltid vært der, og jeg har alltid gått mye i fjell og skog. Kamera har alltid vært med på turer med nistepakke eller bål. Men jeg har ikke delt på Instagram så mye, før jeg bestemte meg for å bruke Instagram til noe fornuftig og jeg starta med en turkonto.

Jeg har ingen spesielle favoritt turer, men trives godt i Trollheimen og på Hjerkinn. Ellers elsker jeg å utforske nærturer rundt i Trøndelag.

Jeg velger helst overnattingsturer. Ligge i telt er noe av det beste jeg vet. Prøver å få til det så ofte som mulig nå som jeg jobber med mørkredselen min. Men dagsturer er vi på hver helg, og da er det alltid tarp, kaffe og mat med, og gjerne ei fiskestang.

Den turen jeg husker aller best er i fra våren 2020 da jeg overnattet i skogen i telt, helt alene for første gang. Det var en utrolig spennende opplevelse!

  • Bosted: Orkanger
  • Instagram: @theresehus
  • Favoritt turområde: Jeg har ingen spesielt turområde i Norge jeg liker best. Jeg har ikke vært så mye rundt omkring på de kjente plassene. Men er veldig nysgjerrig på både Børgefjell og Hardangervidda, så drømmen er å utforske Norge mye mer.
  • Må ha i sekken: En ting jeg alltid pakker med i sekken, er tarp. Da har jeg ly om været plutselig skulle endre seg.
  • Rabattkode: rab15th

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres