FRI FRAKT! Du kan betale med VIPPS, Visa eller Mastercard.Spørsmål og svar

1. Hvor lang tid tar det før jeg får bestillingen min?

Vi sender din bestilling innen en til to dager, og deretter tar det normalt tre til syv før det er hos deg. Vi trykker og sender fra Norge.

2. Hva er vilkårene for retur av kopp?

Istedenfor å returnere koppen, kan du ta kontakt med oss for å få pengene tilbake. Hvorfor? Retur av produkter er ikke miljøvennlig. Hver eneste retur vil kreve frakt som ikke er nødvendig. Send oss en e-post og fortell oss hva som er galt, legg ved et eller flere bilder, og vi returnerer pengene til deg. Da, hvis det er mulig, kan du donere koppen til en lokal gjenbruksstasjon.

3. Kan jeg kansellere min ordre?

Ja, du kan kansellere din ordre hvis du ikke mottar den innen den oppgitte frakttiden for produktet du bestilte. Noen ganger blir ordre sendt ut før vi kan gjennomføre kanselleringen. Da må du gjøre en av følgende tre ting: Levere det til gjenbruk, gi bort som gave eller donere til noen som trenger det.

4. Hva gjør jeg hvis jeg får feil kopp?

Hvis det er en feil med din bestilling, så må du sende oss en beskjed. Vi avtaler hva vi gjør videre slik at du blir fornøyd.

5. Kan jeg bytte en kopp jeg har mottatt?

Nei, du kan ikke bytte en kopp du har mottatt. Men, send oss en melding og forklar hvorfor du ønsker å bytte  koppen du mottok, så ser vi hva vi kan gjøre med det.

6. Hvor sender jeg min melding om et produkt?

Alle henvendelser om kopper sendes til post@dingsebua.no.